Dependenta

image

Brusc scuturandu-mi capul si tinand cu bagare de seama bagajele, m-as urca plina de tumult in primul tren posomorat ce-ar poposi in gara. As sta cu bratele incrucisate pe fereastra vagonului,  rezemandu-mi barbia de ele, aruncandu-mi ochii in imaginile miscatoare ce mi s-ar perinda in fata.
Am nevoie de-un drum ce m-ar purta ca o privire sovaielnica departe de casa si departe de ochii prea cunoscuti ai oamenilor in jurul carora ma invart. Simt ca a devenit o dependenta. Sunt dependenta de drumuri lungi si de oameni noi, iar mirosul de suflete iubite in scrisori si-n flori daruite grabit in gara m-ameteste si ma bucura nespus. Atat de tare incat m-as da pe mine intreaga unui peron, ca oamenii grabiti ce-mi simt mirosul sacrificiului vibrand de peste tot sa-si aminteasca sa mai arunce o floare de la fereastra unui compartiment de clasa I.

image

Un prieten bun mi-a trimis fotografiile si m-am umplut de bucurie la vederea lor… ca atunci cand eram copil si descopeream ce surpriza avea oul kinder abia deschis.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s