Voi posta zilnic (minciuni)

La fel ca orice om superficial si lipsit de ambitie desigur ca mi-am propus sa realizez ceva in 2015. Normal ca din opulenta cantitate de idei pe care le-am avut, idei care de altfel, puse in practica, m-ar fi dezvoltat foarte armonios ca om, nu am putut sa aleg decat ceea ce-mi mananca timpul, banii si sanatatea.
Adevarul este ca nu-mi place sa schimb ceva „de maine”. Daca-mi propun sa schimb ceva, o voi face de azi, din acest moment, nu de maine. Dar, am mentionat deja ca sunt un om superficial si lipsit de ambitie.
Am decis sa scriu in fiecare zi pe blog.
Cum nu ma incadrez in nicio tipologie, nici jurnalul meu nu va fi unul oarecare. Ramane la latitudinea voastra daca va va placea sau nu. Oricum… eu voi posta in fiecare zi.
Ar fi trebuit sa incep sa postez inca de la 1 ianuarie si as fi vrut sa trec in revista motivele nenumarate pentru care fiecare zi a anului 2014 a fost  memorabila. Dar… a doua zi n-am mai apucat. M-am mintit pe mine in schimb si…nu am postat.Asta ar fi trebuit sa insemne, oare, ca voi renunta la gandul meu nastrusnic?
Iata ca poate nu sunt o persoana chiar atat de superficiala si lipsita de ambitie, chiar daca scriu in graba, la ora 12 noaptea, asezata fiind cu picioarele pe scaunul din bucataria casei mele, toata lumea crezand ca de fapt, imi beau ceaiul.

image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s