Gândurile lui A.

(Pentru început vă rog să-mi iertați absența, am primit mesajele voastre și nu știu dacă este necesar să mă justific acum, probabil voi scrie un post separat în care vă voi explica de ce nu am mai scris)

„Ea e un suflet cu păr vâlvoi precum o adiere de vânt” se gândește A.
Și nici nu știe el că zâmbetul ei e foc din focul sufletului lui. Și nu-și imaginează felul în care ochii lui devin arzători ca vodca atunci când îi aruncă un surâs.
A. clipește de două ori și îi zărește dinții albi și strâmbi, tresărind la amintirea felului în care caninii se înfig jucăuș în carnea măslinie a umărului lui. A. o privește, iar ea îi zâmbește, lăsând ridurile din jurul ochilor de ciocolată să înmugurească  așa cum înmuguresc umbrele ramurilor de stejar în adâncurile nopții. Îi vede mâna delicată și albă, încheietura micuță și degetele scurte străduindu-se cumva să ascundă șuvițele părului sălbatic după urechi. A. vrea să-și stăpânească un râs scurt, dar chinuindu-se, l-ar fi apucat un râs grozav.Se abține. O căldură ciudată îi strânge stomacul și simte nevoia să îi apuce degetele și să-i sărute tâmplele învăluite de șuvițe ondulate în care i se pitesc gândurile. O zărește scărpinându-se cu umărul de obraz într-un mod care îi aminti de o pisică și râsul lui inundat de căldură nu se mai lasă prins.Ea își ridică privirea și se uită cu ochi plini de mirare la felul în care râdea A. în hohote.
-De ce râzi?
-Cred că te iubesc.

 

 

Reclame

Un comentariu la “Gândurile lui A.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s