„Străini în noapte”

10149224_738972502801858_51901095_n Am mers la teatru după un timp îndelungat și m-am reîndrăgostit de actorie. S-a redezlantuit înlăuntrul ființei mele o sete de dramaturgie live încât îmi promit solemn să ajung o dată pe lună să privesc o piesă de teatru. Norocul mi-a fost să-i văd la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova pe marii actori Florin Piersic și Medeea Marinescu. „Străini în noapte” nu mi s-a părut a fi doar o piesă foarte frumoasă, ci și una presărată de intrigi și controverse, menționând faptul că m-a marcat profunzimea și complexitatea ei. Actorii, de asemenea, au reușit în cele două ore să umple scena și să-mi ofere momente în care simțeam că mă voi înăbuși de râs, dar și clipe de dezolare și tristețe în care simțeam cum pe pomeți îmi alunecau lacrimi.

 

Cert este că am rămas lăuntric impresionată și pot spune că tinerețea lui Florin Piersic, la cei 79 de ai ai dumnealui a reușit să umple sala împreună cu talentata Medeea Marinescu.

Aș vrea să spun… Ceva…

Indiferent cât de foame ți-ar fi, niciodată, dar niciodată să nu mănânci imediat după vizionarea unei piese de teatru. Mâncarea îți va seca gândurile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s